Dani Oțil, implicat într-un nou scandal. Șocant ce a spus despre femei

1408
1
Dani Oțil, implicat într-un nou scandal. Șocant ce a spus despre femei - dani-1666367003.jpg

Articole de la același autor

Dani Oțil a devenit din nou ținta criticilor, după ce în cadrul matinalului pe care îl realizează a făcut niște declarații cel puțin controversate despre femei. Colegii săi l-au comparat cu George Buhnici, potrivit Capital


Prezentatorul TV Dani Oțil a devenit din nou ținta criticilor, după ce în cadrul matinalului pe care îl realizează a făcut niște declarații cel puțin controversate despre femei. Colegii săi de platou nu au ezitat să îl compare cu George Buhnici.

Ce a spus despre fetele care au cont pe OnlyFans

Dacă în această vară George Buhnici a înfuriat o țară întreagă atunci când a spus că el nu a venit la mare ac să vadă femei cu celulită, acum se pare că Dani Oțil îi calcă pe urme. În cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, acesta face tot felul de glume pe seama invitaților săi. Însă chiar înainte de momentul preferat al telespectatorilor, s-a adus în discuție platforma OnlyFans, iar afirmația pe care a făcut-o Dani Oțil avea să-i aducă noi critici.

„Nu toată lumea trebuie să aibă cont pe OnlyFans, deși nu ne deranjează chiar deloc. Urâtele n-ar trebuie să-l aibă, dar e bine că se expun.”, a spus prezentatorul TV.

Ramona Olaru a încercat să salveze situația creată spunând că nu există femei urâte, ci doar femei mai puțin frumoase, iar colegul său, Răzvan Simion s-a uitat foarte urât la el, pe semne că l-a supărat foarte tare ceea ce a auzit.


Comentează știrea

Iuliana
21 octombrie 2022
OnlyFans

Inseamna ca soția lui nu și-a făcut cont pe OnlyFans ținând cont că e " mai puțin frumoasă" . Grețos!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Martie 2015
Stire din Monden : "Patul este deja formatat"
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Monden : Dani Oțil se însoară
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Monden : Dani Oțil, prins pe picior greșit?
Pagina a fost generata in 0.3825 secunde