Descoperire incredibilă despre autorul atacului armat din Oregon

173
1
Descoperire incredibilă despre autorul atacului armat din Oregon - policeproblems4-1443851216.jpg

Articole recomandate

Un arsenal de treisprezece arme aparținând criminalului care a masacrat joi nouă persoane în Statele Unite înainte de a fi ucis într-un campus universitar din Oregon (nord-vest) a fost descoperit, au anunțat autoritățile, relatează AFP.


Șase dintre ele "au fost găsite în campusul" universității Umpqua unde a fost comis atacul armat, în timp ce alte șapte "au fost descoperite în casa atacatorului", a precizat într-o conferință de presă Celinez Nunez, de la agenția federală responsabilă pentru lupta împotriva traficului cu arme de foc (ATF).

Ea a precizat că toate armele au fost achiziționate legal.

Poliția americană încă refuza să comunice numele atacatorului, de teamă de a nu fi "slăvit" și inspira noi crime, potrivit șerifului John Hanlin, prezent în aceeași conferință de presă.


Comentează știrea

Gigi
3 octombrie 2015
Mintiti

Numele atacatorului e dat de ieri - Chris Harper-Mercer. Minti cu nerusinare sau nu te-ai sinchisit sa cauti ??? Mizeria asta de ziar se transforma intr-o hazna demna de latrina 3 sau rtv ! Zici ca-i scris de niste pustani de 13 ani. Sper sa va ingroape falimentul si sa ramaneti toti someri.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 13 Septembrie 2015
Stire din Actual : Atac armat în Franța!
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Actual : Înjunghiat în gară. Suspectul, împușcat
Pagina a fost generata in 0.8285 secunde