Descoperire incredibilă în apartamentul actorului Hoffman, găsit mort

288
Descoperire incredibilă în apartamentul actorului Hoffman, găsit mort - 2011philipseymourhoffmanpa090712-1391498755.jpg

Articole recomandate

Descoperire șocantă în apartamentul lui Philip Seymour Hoffman, celebrul actor american mort duminică în urma unei supradoze de droguri. În urma investigației, polițiștii au găsit aproape 50 de doze de heroină.


New York Times scrie că vedeta, în vârsta de 46 de ani, avea înfiptă în mână seringa cu care își injectase drogul când a fost găsit în baie. Deși circumstanțele în care Hoffman a murit nu sunt deocamdată foarte clare, cert este că actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependența de droguri.


Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat în 2012. În mai 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.


Philip Seymour Hoffman a jucat în peste 50 de filme, remarcându-se prin roluri dificile, printre care și cel al lui Brandt din "Marele Lebowski", al fraților Coen. A fost recompensat cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul principal din "Capote", un film dedicat scriitorului Truman Capote, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : A murit un actor recompensat cu Oscar
Duminică, 26 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : DESCOPERIRE MACABRĂ pe malul Mării Negre
Pagina a fost generata in 0.4474 secunde