Dezvăluiri șocante! Prințesa Diana a fost asasinată în ambulanță!

1734
Dezvăluiri șocante! Prințesa Diana a fost asasinată în ambulanță! - printesadiana-1349938524.jpg

Prințesa Diana nu a murit în tunelul stradal Pont de l'Alma din Paris, ci a fost asasinată în ambulanță, în drum spre spital. Ipoteza șocantă a fost înaintată de săptămânalul de scandal "Globe", citat de jurnalul.ro.
Jurnaliștii Globe susțin că există dovezi clare care indică faptul că a fost vorba despre un complot. Ei afirmă că publicația va scoate la iveală fapte șocante, dovezi explozive care arată că moartea prințesei Diana a fost urmarea unei conspirații organizate.
Globe susține că se află în posesia mărturiei unui investigator care știe cine sunt criminalii.
Jurnaliștii susțin că dezvăluirile Globe, care vor fi publicate săptămâna viitoare, vor da o nouă întorsătură anchetei.
În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.
În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns în tunel, șoferul conducea la o viteză estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii, care a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.
Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spital, unde a suferit un stop cardiac. Chirurgii nu au reușit să o resusciteze, iar la ora 3 dimineața Lady Di a murit. Prințesa avea 36 de ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Actual : Au uitat-o britanicii pe "Prințesa inimilor"?
Pagina a fost generata in 0.7045 secunde