Diplomați străini l-au însoțit pe liderul nord-coreean Kim Jong-Un în vizita la un parc de distracții

203
Diplomați străini l-au însoțit pe liderul nord-coreean Kim Jong-Un în vizita la un parc de distracții - kimjongunjpeg-1344005852.jpg

Articole recomandate

Diplomați din mai multe țări străine, între care Marea Britanie, l-au însoțit pe tânărul lider nord-coreean Kim Jong-Un în cursul unei vizite efectuate săptămâna trecută la un parc de distracții, a confirmat vineri Ambasada Britanică din Phenian, informează AFP.
Mass-media oficiale nord-coreene au publicat în urmă cu câteva zile fotografii cu tânărul lider, care părea că se amuză de circuitul cu montagne russe. Ambasada Britanică a confirmat că unul dintre membrii săi, Barnaby Jones, a fost prezent la acest eveniment precum și alți diplomați. "Astfel de întâlniri sunt o ocazie pentru a ne întâlni cu responsabili foarte înalți, în conformitate cu politica noastră de angajare critică", a indicat ambasada într-un e-mail.
Este crucial "să fim activi pe lângă guvernul nord-coreean, deoarece lucrăm strâns cu ei pe mai multe programe umanitare, culturale și educative de care beneficiază populația", potrivit Ministerului britanic de Externe
Mass-media nord-coreene difuzează de mai multe săptămâni imagini cu liderul Kim Jong-Un, relaxat și surâzător, care stă de vorbă cu soldații sau se plimbă la braț cu soția sa.
Analiștii văd în aceasta o voință a puterii de a prezenta un lider accesibil și mai puțin formal decât tatăl său Kim Jong-il, decedat în decembrie 2011. Kim Jong-il nu s-a adresat decât o singură dată în public, timp de 17 ani, cât s-a aflat la conducerea țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.187 secunde