Concurs Diplomatul american demascat ca agent CIA a părăsit Rusia

79
Diplomatul american demascat  ca agent CIA  a părăsit Rusia - cia-1369084541.jpg

Articole recomandate

Diplomatul american declarat persona non grata după ce a fost reținut la Moscova și acuzat că este agent CIA și că a încercat să recruteze un membru al Serviciului Federal rus de Securitate (FSB), a părăsit Rusia, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusă.

Postul NTV și televiziunea publică Rossia au difuzat imagini cu bărbatul prezentat anterior ca secretar III în cadrul Departamentului politic al Ambasadei Statelor Unite, Ryan C. Fogle, intrând într-un aeroport și prezentându-se la un punct de check-in, iar ulterior la un punct de verificare a pașapoartelor rezervat diplomaților, unde a fost supus unei verificări corporale în vederea îmbarcării.

NTV a precizat că aceste imagini au fost filmate duminică, pe Aeroportul Șeremetievo, la Moscova.

Rusia a anunțat marți că a arestat în flagrant un diplomat american agent CIA care încerca să recruteze, la Moscova, un membru al serviciilor ruse, denunțând o "provocare" demnă de Războiul Rece.

Posturi de televiziune au difuzat în mai multe rânduri imagini cu diplomatul reținut și interogat de FSB, dar și fragmente de conversație prezentate ca interceptări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3732 secunde