Dmitri Medvedev: O intervenție terestră a coaliției occidentale în Siria riscă să declanșeze un nou război mondial

113
Dmitri Medvedev: O intervenție terestră a coaliției occidentale în Siria riscă să declanșeze un nou război mondial - dmitrimedvedev-1455291761.jpg

Articole recomandate

Un nou război mondial riscă să fie declanșat de o intervenție terestră masivă în Siria a coaliției internaționale coordonate de Statele Unite, a declarat Dmitri Medvedev într-un interviu acordat presei germane, informează B1.ro.

Acesta a fost întrebat în cadrul unui interviu despre propunerea Arabiei Saudite privind declanșarea unei operațiuni terestre masive în Siria, iar acesta a spus că "Toate părțile ar trebui să se așeze la masa negocierilor, în loc să declanșeze un nou război mondial".

"Americanii și partenerii noștri arabi trebuie să se gândească de două ori asupra acestei inițiative. Vor un război permanent? O victorie rapidă nu este posibilă, pentru că în lumea arabă sunt mai multe fronturi", a aprecizat Medvedev.

Premierul Rusiei a adăugat că orice fel de operațiune terestră conduce în general la război.

"Priviți ce s-a întâmplat în Afganistan și în alte țări, ca să nu mai vorbesc de Libia", a mai spus premierul Rusiei.

Guvernul din Arabia Saudită a anunțat de curând că vrea să trimită efective terestre în Siria în cazul în care coaliția internațională coordonată de Statele Unite care luptă împotriv rețelei teroriste Statul Islamic va decide acest lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1129 secunde