Dmitri Medvedev se declară pregătit să revină la Kremlin

243
Dmitri Medvedev se declară pregătit să revină la Kremlin - dmitri-1353944406.jpg
Premierul rus Dmitri Medvedev s-a declarat pregătit să revină la un moment dat la Kremlin ca președinte al Rusiei, într-un interviu acordat AFP și cotidianului francez "Le Figaro". 


"Dacă voi avea suficientă forță și voi fi suficient de sănătos, dacă oamenii vor avea încredere în mine, atunci nu exclud ca lucrurile să ia această turnură", a declarat Medvedev, întrebat despre viitorul său politic.

"Nu trebuie să spui niciodată niciodată. Cu atât mai mult cu cât m-am scăldat deja o dată în acest râu și este un râu în care te poți scălda de două ori", a adăugat Medvedev, în vârstă de 47 de ani, într-o aluzie la formula lui Heraclit: "Nu te poți scălda de două ori în apele aceluiași râu".

La întrebarea: "Iar premierul dumneavoastră va fi atunci ...?", Medvedev a răspuns râzând: "Situația va fi atunci total diferită". Propulsat în 2008 la președinție de către Vladimir Putin, care nu putea să candideze pentru un al treilea mandat consecutiv, Medvedev a fost președinte din 2008 până în 2012, avându-l ca premier pe Putin.

În 2012, Putin a revenit la Kremlin și l-a numit pe Medvedev premier. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde