Doi turiști canadieni credeau că România a fost invadată de Rusia după ce au primit mesaj Ro-Alert

238
Doi turiști canadieni credeau că România a fost invadată de Rusia după ce au primit mesaj Ro-Alert - rusia-1661790615.webp

Articole recomandate

Doi turiști din Canada au intrat în panică după ce au crezut că România a fost invadată de Rusia. Totul, din cauza unui mesaj Ro-Alert care i-a atenționat în limba română și maghiară de prezența unui "URS", în Cheile Bicazului, potrivit Antena3.ro


Normand Pion și Helene Giguere sunt doi turiști din Canada care parcurg România pe bicicletă. Aceștia au intrat în panică după au primit un mesaj din partea Ro-Alert pe 13 august, în timp ce se aflau în Toplița.

Aceștia nu au înțeles clar despre ce e vorba deoarece mesajul a fost trimis în limba română și maghiară.


Mesajul i-a informat despre prezența unui „URS” în apropiere, dar au crezut că mesajul se referă la „URSS” și astfel au dedus că sunt avertizați armata rusă a intrat în România.


„Un text în română acompaniază alarma. Treziți forțați, citim, cumva, că URSS este prezentă în Toplița în timp ce dormim și trebuie să evităm Strada Murelor (unde am stat cu o seară înainte) pentru a nu ne pune viețile în pericol”, au povestit cei doi pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4872 secunde