Plajele din sudul litoralului vor fi lărgite. Turiștii, nemulțumiți că vor merge mai mult de la șezlong la apă

672
1
Plajele din sudul litoralului vor fi lărgite. Turiștii, nemulțumiți că vor merge mai mult de la șezlong la apă - plaja-1661516710.jpg

Articole de la același autor

Sudul litoralului va avea 11 kilometri noi de plajă până în 2024. Constructorii care vor umple totul cu nisip sunt aceiași care au realizat și celebra insulă Palm din Dubai. Turiștii noștri nu s-au arătat, însă, prea încântați de distanțele lungi parcurse de la șezlonguri la apă, cum se întâmplă acum în nordul litoralului, potrivit Realitatea.net


În stațiunea Cap Aurora, marea a înghițit aproape complet plaja. Doar câteva zone le mai amintesc turiștilor de vremurile în care veneau cândva să se bronzeze.

În stațiunea Venus, plaja are în jur de 15 metri lățime. Cererea este mare, șezlongurile puține, iar turiștii sunt foarte înghesuiți. Însă după înnisipare, plaja va avea cel puțin 100 de metri lățime. Lucrările aici vor fi gata în 2024.


În Eforie, lucrările vor dura până la începerea sezonului următor. În cadrul aceluiași proiect, de la Olimp până la Mangalia, acolo unde sunt zone fără nici măcar un metru de plajă, vor fi create întinderi mai mari de 100 de metri lățime.






Comentează știrea

C-tin
28 august 2022
Erorile neamului vanzator

Nu trebuie ca și în viitor sa aibă loc pentru construit hoteluri (pensiuni, vile) ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5518 secunde