Medicii vin pe plajă în ajutorul turiștilor. Consultații gratuite în 5 stațiuni de la malul Mării Negre

338
Medicii vin pe plajă în ajutorul turiștilor. Consultații gratuite în 5 stațiuni de la malul Mării Negre - mare-1660572915.jpg

Articole de la același autor

De dragul unui bronz intens, tot mai mulți români stau ore în șir la soare. Uneori, cu gândul la distracție, oamenii uită să se dea și cu creme de protecție solară, iar acest lucru poate avea efecte grave. În ajutorul lor vin însă și în acest an medicii de specialitate. Aceștia vor oferi turiștilor prezenți în 5 stațiuni de la malul Mării Negre consultații gratuite în specialitățile endocrinologie și dermatologie, potrivit Realitatea.net


Temperaturile ridicate de pe litoral atrag turiștii, însă razele puternice ale soarelui pot fi extrem de periculoase. Mai mulți medici dermatologi și endocrinologi vin însă în ajutorul turiștilor.

În cinci stațiuni de pe litoral, sunt amenajate corturi, iar specialiștii vor oferi sfaturi și consultații gratuite, iar în acest an va fi amenajat și un cort pentru consultații oftalmologice.


Pe plajă și pălăria este obligatorie, spun medicii, iar expunerea la soare trebuie să se facă doar dimineața până în ora 10.00, sau spre seară, după ora 17.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5299 secunde