Update. Doliu în lumea muzicii! Artistul constănțean, căzut zilele trecute de la înălțime, a murit...

1592
Update. Doliu în lumea muzicii! Artistul constănțean, căzut zilele trecute de la înălțime, a murit... - candelalumanaredeces1644911650-1719037398.jpg
Cântărețul Florin Decuseară a murit vineri seara, anunță apropiații acestuia pe rețelele de socializare. Artistul a căzut luni seara de la înălțime, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, județul Constanța, unde era angajat în calitate de tehnician.

Florin Decuseară era binecunoscut în rândul locuitorilor din Constanța. Artistul de 46 de ani a participat la numeroase petreceri și nunți, încântând publicul cu muzica sa.

Citește și Artist constănţean, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la o înălţime de 10 metri! "Medicii sunt rezervați"



Oficial de la Nuclearelectrica, despre decesul lui Florin Decuseară


"Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.


Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.


Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs.


Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință."




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde