Zeci de oi au murit și cinci bărbați au ajuns la spital după ce au spălat animalele cu o soluție împotriva scabiei

327
Zeci de oi au murit și cinci bărbați au ajuns la spital după ce au spălat animalele cu o soluție împotriva scabiei - oi-1718456551.jpg

Articole de la același autor

Cinci bărbați din Moșoaia, județul Argeș, au ajuns sâmbătă la spital după ce au spălat peste 50 de oi cu o soluție împotriva scabiei. Animalele au murit.

În jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat, în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital. Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Argeș

Cercetările continuă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0439 secunde