Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar. Soţia sa a murit după ce a născut

334
Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar. Soţia sa a murit după ce a născut - untitled-1717141709.jpg

Articole de la același autor

Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar sucevean. Soția acestuia a murit, la doar 19 ani, după ce a născut un băiețel. Ar fi vorba despre complicații medicale apărute după naștere.


Potrivit antena3.ro, anul trecut, Bogdan s-a căsătorit cu Bianca, iar în urmă cu o lună de zile a venit pe lume Matias. Însă, după naștere, Bianca a suferit o serie de complicații, care s-au agravat.


În seara de marți spre miercuri, Bianca a murit la Spitalul Județean Suceava, unde fusese internată de urgență.


Spitalul Județean Suceava a anunțat că face verificări cu privire la acest caz.


Joi, medicii legiști au efectuat necropsia. Aceasta a fost amânată cu o zi pentru că familia a solicitat să fie prezent și un medic legist expert independent, în afara celor de la Suceava.


"Plânge colegul nostru înjumătățit, plânge și pruncul său rămas prea devreme orfan… Plângem și noi, camarazii lui, împărtășindu-le durerea… Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său… Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Bianca, iar pe tine, Bogdane, să te întărească!" au transmis colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.




Sursa foto: Facebook/ ISU Bucovina Suceava


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde