Doliu în presa sportivă. A murit unul dintre cei mai longevivi ziariști din România

3524
Doliu în presa sportivă. A murit unul dintre cei mai longevivi ziariști din România - stinddinviatacunoscutjurnalistsp-1682873906.jpg

Articole de la același autor

Dan Teodorescu, unul dintre cei mai longevivi jurnaliști din România, a murit la 73 de ani. Teodorescu a fost un veteran al presei sportive ieșene, iar în ultimii ani s-a implicat în diferite proiecte culturale.


Dan Teodorescu s-a născut la Iași, pe 19 aprilie 1950. Absolvent al Liceului nr.1 Mihail Sadoveanu Iasi, astăzi, Colegiul Național, promoția 1969, absolvent al Facultății de Construcții Iași, din cadrul Institutului Politehnic “Gheorghe Asachi” Iași, astăzi Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, promoția 1974. Până în anul 2012 când s-a pensionat, a activat ca inginer constructor.


A activat, de asemenea, în paralel ca redactor în departamentele sport și cultură la mai multe reviste. A colaborat la emisiunile sportive și de cultură la TV R.


A publicat articole sportive, de cultură, fotografie artistică și de reportaj, în presa din străinătate, a publicat volume de poezii, proză scurtă, interviuri cu personalități culturale și sportive, etc.


În ultimii 7 ani, Dan Teodorescu a editat 32 de cărţi în 34 de volume, în care a prezentat activitatea sportiva și culturală din Iași.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7347 secunde