Copilă de nici trei ani, moartă la scurt timp după ce părinții au dus-o la spital

7338
Copilă de nici trei ani, moartă la scurt timp după ce părinții au dus-o la spital - odmymjc4ntqxzdmyodi0zddjzjdhztfi-1682752141.jpg
Acuzații grave la adresa medicilor Spitalului de Copii din Timișoara, după moartea subită a unei fetiţe de 2 ani şi câteva luni. Părinţii spun că procedurile medicilor ar fi grăbit moartea fiicei lor. Din această cauză, sunt pregătiţi să formuleze o plângere penală, scrie observatornews.ro

Totul a început în urmă cu două zile, când mama fetiței a observat, pe lângă febră, și câteva pete albastre pe corpul copilei. Speriată, a mers de urgență la camera de gardă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde a cerut ajutorul medicilor.

Femeia susține că în jurul copilului s-au adunat zece rezidenți, care ar fi încuiat ușa cu cheia și nu ar fi lăsat-o să intre la ea.

Părinții sunt convinși că medicii au greșit procedurile efectuate, iar asta i-ar fi adus sfârșitul Raisei. Aceștia povestesc că fetița lor nu era un copil bolnăvicios, însă în urmă cu două seri ar fi făcut febră.

La rândul lor, medicii spun că decesul copilei ar fi fost provocat de o boala subită, fără a preciza care.

Trupul neînsuflețit al Raisei a fost dus la Medicina Legală, unde legiștii vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6209 secunde