Doliu la Radio Constanța. ”El a fost de principiul că faci mai bine treaba cu Prietenie”

870
Doliu la Radio Constanța. ”El a fost de principiul că faci mai bine treaba cu Prietenie” - candlelight1170871-1659338801.jpg

Articole recomandate

Colectivul Radio Constanța este în doliu, marcat de dispariția unui apreciat coleg, și a transmis un mesaj de condoleanțe.

„În astfel de momente, cuvintele par puține, se găsesc greu și nici nu pot exprima durerea pierderii unui coleg, unui prieten, unui OM, așa cum a fost inginerul LUIGI BRUN.

În cei peste douăzeci de ani petrecuți la Radio Constanța a fost și șef, dar nu ne-a lăsat să simțim asta niciodată, așa cum nu ne-a lăsat să-l vedem trist, supărat sau nemulțumit. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, cu o glumă, sau o serie de glume la purtător, el a fost de principiul că faci mai bine treaba cu Prietenie, decât cu severitate.

S-a grăbit să iasă la pensie, pentru că nu dorea să-și neglijeze pasiunea, și anume, pescuitul. El și-a dorit întotdeauna să prindă peștele cel mare, iar când l-a prins, pentru că era un suflet mare și un om generos, l-a eliberat pe loc. Pentru că avea, deja, în vitrină cel mai mare trofeu: un suflet nobil!

LUIGI rămâne, pentru noi toți, un model de OM,  pe care nu-l vom putea uita niciodată!

Rămas bun, prieten drag!”.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2461 secunde