Record de vizitatori la Târgul GAUDEAMUS

187

Articole de la același autor

Peste 5.000 de vizitatori, constănțeni sau turiști, au avut curiozitatea să pătrundă în cortul alb amenajat pe faleza din fața studioului Radio Vacanța, unde este organizat Târgul GAUDEAMUS Litoral 2015, pentru a studia oferta de titluri, dar mai ales de prețuri. 


Evenimentul organizat de Radio România constituie o oportunitate pentru iubitorii de lectură să achiziționeze titluri pe care le urmăresc, dar pe care nu și le permit. 


Astăzi, între orele 15 și 23, este ultima zi în care turiștii aflați pe litoral pot găsi aici bestseller-urile momentului și cele mai noi titluri la prețuri reduse. 


Târgul GAUDEAMUS Litoral, aflat la cea de-a șaptea ediție, își va închide porțile astăzi, iar ceremonia de decernare a premiilor și închiderea oficială vor avea loc la ora 18, în acordurile Fanfarei Forțelor Navale. 


Cu acest prilej, vor fi acordate următoarele premii și trofee: Trofeele GAUDEAMUS (acordate editurilor - locurile 1, 2 și 3) și Cea mai râvnită carte a Târgului, decernate prin Votul Publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite în rândul vizitatorilor pe întreg parcursul evenimentului; Trofeele Presei - decernate jurnaliștilor pe secțiunile publicații, radio și TV; Premiul Miss Lectura; Marele Premiu al Tombolei GAUDEAMUS. Închiderea oficială va fi precedată, la ora 17.30, de un eveniment dedicat partenerilor media ai târgului, invitați la GAUDEAMUS Litoral să se prezinte. 


Până la încheierea târgului continuă și campania "Cărțile se întorc acasă", toți cei care doresc să doneze cărți pentru Școala generală nr. 1 din comuna Ciocârlia, județul Constanța, fiind așteptați la târgul din fața studioului Radio Vacanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7167 secunde