Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”

2593
2
Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră” - popa-1670342690.jpg

Articole de la același autor

Dorian Popa este indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare. Artistul a postat un video pe Youtube, în care a încercat să facă un fel de educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i încurajează să aibă o atitudine pet-friendly, potrivit RomâniaTV


Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu. Săptămâna trecută, într-un restaurant din Turda, vedeta spera să mănânce în compania patrupedului, însă nu au fost primiți în restaurant. Acesta s-a arătat indignat de reacția personalului, care i-a comunicat că animalul nu are voie în local.


Vloggerul a încercat să facă educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i îndeamnă să aibă o atitudine pet friendly și a dat un alt exemplu în care Cheluțu, câinele său, a fost refuzat, de data aceasta la hotel, în Satu Mare.


„Pe o rază de 70 de kilometri în jurul orașului Satu Mare nu am găsit un hotel în care să mă cazez cu Cheluțu (…) Ajunsesem până la a spune că sunt dispus să plătesc încă o cameră numai pentru Cheluțu sau să plătesc o cameră de două ori în ideea că poate face Cheluțu un pârț care se impregnează în perdea. Ideea e să nu fim refractari la nou!”, a spus Dorian Popa.


Comentează știrea

Vali
7 decembrie 2022
Marele nimic

Mai dute undeva cu chelutul tau cu tot si cu educatia ta antreprenoriala. Esti un nimic care nu stie nimi sa faca , decat sa pacaleasca fraieri si tarani sa te urmareasca cat esti de cocalar.

Un cetatean
7 decembrie 2022
Afaceri

Acum, sincer! Chiar vi se pare o stire povestea ridicola și penibila a acestui individ? Chiar nu va este jena sa mediatizați orice mizerie povestita pana la refuz si rasuflata de atâta minciuna, doar pentru banii pe care ii face? Aveam alta impresie despre publicația dvs dar reevaluez; aveți destule personalități lăsate prada ignorantei și uitării, ca sa va ocupați de asa ceva. Gretos!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Monden : Dorian Popa e logodit?
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde