Drapelul României arborat la Petra, iar podul Abdoun din Amman, iluminat în tricolor

165
Drapelul României arborat la Petra, iar podul Abdoun din Amman, iluminat în tricolor - drapel-1638283520.jpg
Drapelul României a fost arborat alături de cel al Iordaniei în faţa Trezoreriei din Petra de către Autoritatea Regiunii Petra pentru Dezvoltare şi Turism, din Regatul Haşemit al Iordaniei, pentru a marca ziua de 1 Decembrie.


Petra este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Iordania şi se află în lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO. Trezoreria este cel mai important şi cunoscut monument din cadrul complexului arheologic.

Potrivit Realitatea.net în acest context, ambasadorul României în Regatul Haşemit al Iordaniei, George Cristian Maior, a avut o întâlnire cu comisarul şef al Autorităţii Regiunii Petra pentru Dezvoltare şi Turism, Suleiman Farajat. Cu acest prilej, cei doi oficiali au discutat despre modalităţi de intensificare a cooperării în domeniu, având în vedere patrimoniul cultural recunoscut de UNESCO de care beneficiază cele două state.

Totodată, ambasadorul român i-a mulţumit comisarului şef pentru ospitalitate şi gestul de prietenie arătat prin arborarea drapelului românesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6102 secunde