Ea este cea mai căutată femeie din lume în acest moment

185
1

Articole recomandate

Hayat Boumeddiene, soția lui Amedy Coulibaly, este căutată de autoritățile din lume, după ce au apărut informații potrivit cărora aceasta a părăsit teritoriul Franței și s-ar afla în Turcia sau Siria. Imagini cu Hayat Boumeddiene și Amedy Coulibaly în timp ce pozau cu diferite arme au fost publicate de presa franceză, scrie Mediafax.


Hayat Boumeddiene și Amedy Coulibaly au locuit într-un apartament situat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea să-și păstreze anonimatul, informează CNN.

Boumeddiene, în vârstă de 26 de ani, purta întotdeauna văl islamic integral, iar cei soți erau adesea văzuți împreună deplasându-se cu un scuter.

Hayat Boumeddiene era originară din Villiers-sur-Marne, Franța, și mai avea șase frați. Mama ei a murit când aceasta avea 8 ani, iar ea și unii dintre frați au fost dați în îngrijirea statului.


Conform Le Parisien, femeia "s-a căsătorit religios" cu Amedy Coulibaly în 2009. Anul următor, Amedy Coulibaly și Cherif Kouachi au fost implicați în tentativa de eliberare a unui algerian care era închis pentru atentatele de la metrou din 1995.
Mai multe fotografii publicate de presa franceză o arată pe Hayat Boumeddiene în timp ce trage cu arbaleta sau purtând un văl islamic integral, care îi acoperă întregul corp, cu excepția ochilor.


Cotidianul Liberation scrie de asemenea că Hayat Boumeddiene s-ar putea afla în Turcia sau în Siria.

Presa franceză a scris vineri că femeia a participat alături de soțul său la atacul de la magazinul evreiesc din Paris, unde acesta a ucis patru persoane și a luat ostatici, înainte de a fi neutralizat de forțele de ordine. Presa a scris că Hayat Boumeddiene ar fi reușit să fugă în cursul asaltului forțelor de ordine asupra magazinului, completează Mediafax.


Comentează știrea

adrian
14 septembrie 2015
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4444 secunde