Epava avionului Air Asia A FOST LOCALIZATĂ. Au fost recuperate și șase cadavre

82
Epava avionului Air Asia A FOST LOCALIZATĂ. Au fost recuperate și șase cadavre - asia-1420016562.jpg

Articole recomandate

Autoritățile indoneziene au anunțat că au detectat, cu ajutorul unui sonar, epava avionului Air Asia, care se află pe fundul Mării Java. Totodată, autoritățile au scos din apă șase trupuri neînsuflețite, pasageri ai avionului prăbușit în timp ce se îndrepta spre Singapore. Statele Unite vor trimite o a doua navă pentru a participa la operațiunile de căutare, însă acestea sunt împiedicate de vremea nefavorabilă, potrivit B1.ro. Rudele pasagerilor au parte de momente de coșmar. 
Epava avionului Air Asia, aflată pe fundul Mării Java a fost detectată cu ajutorul unui sonar. Cu toate acestea, recuperarea rămășițelor este îngreunată de ploile și rafalele puternice de vânt din zonă. Până acum, au fost recuperate trupurile a trei bărbați și trei femei. Administrația de la Washington a anunțat că va trimite o a doua navă în zona unde au loc operațiunile. 
Locul este în apropiere de cel în care pilotul aeronavei a avut ultimul contact audio cu turnul din aeroport. 
Imaginile filmate de televiziunea indoneziană au șocat însă familiile victimelor, care au izbucnit în plâns în sala de așteptare din aeroportul Surabaya. Un bărbat chiar a leșinat și a avut nevoie de intervenția medicilor, iar televiziunea și-a cerut apoi scuze că a difuzat imaginile. 
În afară de cadavre, mai multe resturi au fost recuperate din mare. Printre ele, un tobogan de evacuare a pasagerilor și o ușă de aeronavă. 
Avionul companiei AirAsia a dispărut duminică la scurt timp după ce decolase din Surabaya, al doilea oraș din Indonezia, cu destinația Singapore si avea 162 de persoane la bord. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3836 secunde