Epidemie în Coreea de Sud. Alți doi oameni au MURIT, din cauza virusului MERS

201
1
Epidemie în Coreea de Sud. Alți doi oameni au MURIT, din cauza virusului MERS - virus-1433938315.jpg

Articole recomandate

Alertă în Coreea de Sud. Epidemia de MERS-CoV (Sindromul respirator din Orientul Mijlociu) a mai provocat două decese, în condițiile în care, săptămâna trecută, alte șapte persoane au fost răpuse din același motiv.

Virusul mers în Coreea de Sud, ucigaș cu sânge rece


În total, nouă persoane și-au pierdut viața din cauza acestei epidemii. De asemenea, alte 13 cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate.

Carantină în Coreea de Sud. Peste 2000 de școli rămân închise, iar aproximativ 2800 de persoane sunt plasate în carantină. De la apariția acestei epidemii, din 2012, peste 20 de țări au fost afectate. Cele mai mari probleme sunt în Arabia Saudită, acolo unde peste 950 de persoane au fost contaminate începând din 2012, dintre care 412 au decedat. 



Comentează știrea

localnic
11 iunie 2015
minciuna

Voi ziaristilor care va scrie-ti articolele numai publicati stiri prea exagerate.In primul rand persoana care va traduce informatiile ptr.voi verificati-le inainte de a le posta publicati prea exagerat.Sunt romani care traiesc in Korea de Sud o multime si nu le e frica si nu fug din calea virusului.Ultimele informatii si cele mai recente publicate aseara de mass media au explicat foarte logic pe marile ecrane situatia este sub control si nr.de pacienti infectati cu MERS este in mare scadere.Informatiile pe care le ati publicat sunt vechi de 3 saptamani in urma.Si numai 4 persoane au murit si cei mai afectati sunt batranii.A murit un domn de 86 de ani si o doamna de56 de ani,un batranel de 70 de ani si o doamna de 60 de ani.Persoanele aveau probleme medicale mai vechi cu plamanii,infectii respiratorii,si prima persoana avea asm. Voi ziaristilor cand publicati informati publicul in conditii mai serioase.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3416 secunde