Erdogan a crescut salariile bugetarilor, cu patru zile înainte de alegeri

234
Erdogan a crescut salariile bugetarilor, cu patru zile înainte de alegeri - erdoganopekcover-1683648433.jpg

Articole de la același autor

Recep Tayyip Erdogan are motive serioase să se teamă de rezultatul alegerilor de duminică. Președintele turc a anunțat marți, cu 4 zile înainte de vot, o creștere cu 45% a salariilor bugetarilor, chiar înaintea alegerilor de duminică, 14 mai.


Câştigătorul alegerilor din Turcia nu va avea deloc o sarcină uşoară din cauza furtunii economice care mătură ţara, scrie Politico.


Cel mai mic salariu lunar al bugetarilor din Turcia va fi majorat la 15.000 lire turceşti (adică 768 de dolari), a anunţat marți, Erdogan din capitala Ankara, relatează Daily Sabah. Creșterea face parte dintr-un program numit „Protocolul Contractului Colectiv Public” care abordează drepturile salarile și sociale ale angajaţilor statului.


„Cu acest protocol, determinăm cadrul salariului pe care aproximativ 700.000 dintre frații noștri îl vor primi în 2023-2024”, a spus el.


„Mărim salariile cu 45%, inclusiv ajutorul social. Astfel, creștem salariul minim al angajaţilor din sistemul public la 15.000 de lire turceşti”, a promis președintele Turciei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.582 secunde