Erdogan, plângere penală contra parlamentarului care l-a numit dictator fascist

174
Erdogan, plângere penală contra parlamentarului care l-a numit  dictator fascist - erdogan-1509461324.jpg

Articole recomandate

 Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a înaintat o plângere penală împotriva unui important parlamentar din opoziție, după ce acesta l-a calificat drept dictator fascist pe șeful statului turc, a anunțat, ieri, unul dintre avocații lui Erdogan, transmite Reuters.

Într-un atac verbal virulent la adresa lui Erdogan, purtătorul de cuvânt al Partidului Republican al Poporului, Bulent Tezcan, a denunțat ceea ce el a numit "atmosfera groaznică" din Turcia.

Avocatul lui Erdogan, Huseyin Aydin, a scris pe Twitter: "Am înaintat la Biroul procurorului-șef din Ankara o petiție juridică în legătură cu Bulent Tezcan pentru infracțiunea de insultă la adresa președintelui". De asemenea, Aydin a postat fotografii ale petiției.

"Declarațiile suspectului fac parte dintr-o nouă campanie împotriva președintelui nostru și nu pot fi interpretate ca un incident izolat", se menționează în petiție, care afirmă că o astfel de campanie a fost lansată și înaintea tentativei de lovitură de stat din 15 iulie anul trecut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde