Evadare în masă din închisoare! Cel puțin 12 deținuți au fost capturați. Un bărbat e căutat încă

154
Evadare în masă din închisoare! Cel puțin 12 deținuți au fost capturați. Un bărbat e căutat încă - 1494503339ca5fcfc1-1501518075.jpg

Articole recomandate

O evadare în masă s-a produs în statul american Alabama unde 12 deținuți au fost deja prinși, iar un bărbat este căutat în continuare. Poliția le-a cerut oamenilor să rămână în case.

Un deținut american este căutat de poliția americană după ce a reușit să evadeze din închisoarea Walker County, în apropiere de orașul Birmingham, din statul Alabama, informează Reuters.

Deținutul a evadat alături de alte 11 persoane, ce au fost mai târziu recapturate, o parte din acestea într-o parcare pentru tiruri de pe autostradă.

Brady Kilpatrick, deținutul în vârstă de 24 de ani, se află în continuare în libertate. Acesta a fost arestat pentru posesie de droguri, potrivit Mediafax.

Poliția din orașul american Jasper, unde este situată închisoarea, au solicitat localnicilor să rămână în interiorul caselor.

Cei 12 deținuți ce au evadat erau bărbați cu vârste între 18 și 30 de ani, închiși pentru mai multe acuzații, inclusiv furt, tentativă de crimă, violență domestică, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5503 secunde