Facebook îți acordă mai mult control: Cum se schimbă feed-ul

151
Facebook îți acordă mai mult control: Cum se schimbă feed-ul - facebook-1665069960.jpg
Facebook lansează noi modalități prin care utilizatorii își pot personaliza feedul, a anunțat rețeaua de socializare, potrivit Playtech


Practic, vei începe să vezi două noi butoane „Afișați mai mult” sau „Afișați mai puțin” pe postările de la persoanele și comunitățile la care ești conectat sau pe postările care îți sunt recomandate. Facebook va începe, de asemenea, să testeze noua funcție cu Reels.


Compania spune că dacă selectezi opțiunea „Afișează mai multe”, va crește temporar scorul de clasare pentru acea postare și pentru altele similare. Dacă selectezi opțiunea „Afișați mai puțin”, vei reduce temporar scorul său de clasare.


În prezent, Facebook îți permite doar să ascunzi postările persoanelor pe care le urmărești sau celor pe care le sugerează. Acum, compania lansează instrumente pentru postările de la prietenii tăi și postările recomandate.

Facebook va afișa periodic utilizatorilor opțiunile „Afișează mai puțin” și „Afișează mai mult”. În curând, utilizatorii vor putea accesa butoanele în orice moment atingând meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Rețeaua de socializare spune că, oferind utilizatorilor o nouă modalitate de a oferi feedback direct despre clasare, va putea face sistemele sale AI mai inteligente și mai receptive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.461 secunde