Familie de români, dată dispărută la Nisa. Copilul și mama, găsiți în spital

347
Familie de români, dată dispărută la Nisa. Copilul și mama, găsiți în spital - familieromaninisa-1468760228.jpg

Articole recomandate

Un minor român, declarat dispărut în urma atentatului de la Nisa, a fost identificat într-un spital din orașul francez, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), transmis sâmbătă, Agerpres.

"În ceea ce privește situația minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetățean român. Demersurile au fost realizate cu sprijinul atașatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris", se arată în comunicat.

Ieri, a fost găsită și mama copilului, în stare critică, într-un spital.

Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoțit rudele în cursul vizitei la spital și a discutat cu medicii curanți. De asemenea, la fața locului se află și ambasadorul României în Franța.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a minorului este stabilă, prognosticul privind evoluția fiind unul pozitiv. Reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța mențin legătura cu personalul medical și vor monitoriza evoluția stării de sănătate.Verificările cu privire la situația celuilalt cetățean român dat dispărut, tatăl minorului, continuă.

Trei persoane de cetățenie română care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost încă localizate, a informat, sâmbătă, MAE.

Ministerul Afacerilor Externe spune că, din sesizările primite de la familii, trei persoane de cetățenie română (soț, soție și un minor) care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost încă localizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4721 secunde