Fane Vancică, după audieri: ”N-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele care e gravidă și căreia i-a plăcut”

1938
Fane Vancică, după audieri: ”N-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele care e gravidă și căreia i-a plăcut” - fane-1662121089.webp

Articole de la același autor

Interlopul Fane Vancică, care și-a bătut cu bestialitate amanta, a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni și dus direct la Audieri, potrivit Antena3.ro


Fane Vancică se întorcea din Italia și le-a spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată.

Interlopul a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre ce s-a întâmplat în seara respectivă și a vrut să puncteze că nu a greșit cu nimic față de iubita lui care este și gravidă.

”Acuzațiile care mi se aduc sunt adevărate, recunosc tot ce s-a întâmplat. Oamenii trebuie să priceapă că orice om greșește cum am greșit și eu dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu omorât. Nu mi se pare corect ce mi se întâmplă, am fost cel mai vorbit în ultimele zile.,


Am greșit, eram beat, sunt gelos. N-am cum să mor niciodată pentru că n-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele căreia i-a plăcut.

Am bătut oameni, am făcut nenorociri, am plătit pentru ce am făcut.

Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă. Nu fur, nu vând droguri. Le transmit fanilor să nu facă nimic din ce am făcut eu, deși n-am omorât pe nimeni” a spus interlopul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9727 secunde