Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko a spus pe patul de moarte că a fost otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin

134
Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko a spus pe patul de moarte că a fost otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin - aleksandrlitvinenko-1438096958.jpg

Articole recomandate

Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko a spus pe patul de moarte că a fost otrăvit din ordinul președintelui rus, Vladimir Putin, potrivit unei investigații desfășurate în marea britanie, informează B1.ro.

"Tată, am fost otrăvit de Vladimir Putin", a spus Aleksander Litvinenko, care a fost otrăvit cu poloniu-210 pe 1 noiembrie 2006, în timpul unei întâlniri cu Dmitri Kovtun și Andrei Lugovoi, și a decedat după trei săptămâni.

De asemenea, fostul agent FSB l-a avertizat pe tatăl său că Putin este un "om foarte periculos" și că trebuie să fie foarte atent.

Dezvăluirea a fost făcută în cursul audierilor efectuate de comisia care anchetează circumstanțele otrăvirii lui Aleksander Litvinenko.

Procurorii ruși sunt acuzați de președintele comisiei britanice de investigație că încearcă să blocheze colectarea probelor despre un suspect principal, Dmitri Kovtun.

Totodată, Rusia refuză extrădarea celor doi suspecți de crimă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6743 secunde