Fotografiile care au scandalizat America

3156
Un profesor asociat de la Universitatea din Michigan a reușit să scandalizeze o parte a opiniei publice după ce a realizat, împreună cu studenții săi, o serie de fotografii care includ nuditate, potrivit Detroit News.

Danny Guthrie, profesor în Departamentul de Artă și Istoria Artei, predă la Univer-sitate de 13 ani, iar profesorii și studenții îi cunosc stilul și opera. Guthrie apare în unele fotografii pe jumătate gol, alături de studente sau studenți mai mult sau mai puțin dezbrăcați.

Tinerii nu sunt obligați să participe la ședințele de fotografie. Chiar și așa, unii părinți sunt de părere că arta lui Guthrie încalcă etica profesorală.

"Acest om a depășit limitele relației profesor-student", a declarat Laura Merrihew, mama unei studente de la Universitatea din Michigan.

"Munca lui Guthrie este sexistă. Aduce ostilitate. Devalorizează femeia", a scris un student aflat în ultimul an la Universitate.

Nu toată lumea are însă critici. Henry Brimmer, profesor asistent la Departamentul de Publicitate al aceleiași Universități crede că munca lui Guthrie este "minunată, frumoasă și foarte bine realizată".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Avion prăbușit în SUA
Pagina a fost generata in 1.2711 secunde