Fulgerele și furtunile au făcut peste 90 de victime, în India

126
Fulgerele și furtunile au făcut  peste 90 de victime, în India - fulgeresifurtuniindia-1466602804.jpg

Articole recomandate

Fulgerele și furtunile au făcut 94 de victime în nordul și estul Indiei, au indicat miercuri autoritățile locale, citate de DPA.

Decesele au fost înregistrate în patru state indiene - Bihar, Uttar Pradesh, Jharkhand și Madhya Pradesh - începând de marți, odată cu începerea sezonului musonic în regiune.

53 de persoane, în principal fermieri, persoane fără adăpost sau persoane aflate afară, au fost ucise de fulgere în statul Bihar, a indicat un oficial din serviciul pentru gestionarea dezastrelor, Aniruddh Kumar.

Cele mai multe decese au fost raportate în capitala statului, Patna, dar și în districte precum Aurangabad, Rohtas și Nalanda. 22 de persoane au suferit arsuri grave.

De asemenea, 15 persoane și-au pierdut viața în urma fulgerelor sau a prăbușirii caselor, în timpul furtunilor care au lovit statul vecin Uttar Pradesh, iar alte 10 persoane au murit în statul Jharkhand.

În plus, potrivit oficialilor, 16 decese au fost raportate în statul Madhya Pradesh.

Furtunile și fulgerele fac numeroase victime în timpul sezonului ploios din India, care durează între lunile iunie-septembrie, amintește DPA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3588 secunde