Video Furtună IREALĂ în Dubai! Aeroportul și pista s-au inundat, mall transformat în piscină, maşini de lux distruse

1389
Furtună IREALĂ în Dubai! Aeroportul și pista s-au inundat, mall transformat în piscină, maşini de lux distruse - mall-1713354255.jpg
Operațiunile de pe Aeroportul Internațional Dubai au fost brusc întrerupte timp de 30 de minute, din cauza unei furtuni violente care a lovit Emiratele Arabe Unite.

În acest scurt timp, 45 de zboruri au fost anulate și alte trei deviate. Informațiile au fost furnizate de Gulf News și preluate de Metro și Daily Mail. Înregistrările video distribuite pe rețelele sociale arată avioane care par să "plutească" pe suprafața pistei, o imagine uimitoare și alarmantă în același timp.

În același timp, orașul a fost lovit de inundații masive, transformând străzile în râuri furioase. Luxoasele limuzine, cu valori de zeci de mii de euro, au fost grav avariate, iar faimosul mall local a fost transformat aproape complet într-o piscină, scrie click.ro

Autoritățile au emis avertismente cu privire la vremea rea încă de luni, pregătind populația pentru ce avea să urmeze marți, 16 aprilie. Poliția din Dubai a sfătuit oamenii să stea departe de plaje și de zonele predispuse la inundații.

Dubai Mall, una dintre cele mai mari atracții comerciale, a fost transformat într-o veritabilă piscină.

Cerul, care de obicei este de un albastru electric și clar, s-a întunecat brusc în miezul după-amiezii. Fulgerele și tunetele au dansat amenințător deasupra Burj Khalifa, simbolul cel mai înalt al orașului.

Aceste evenimente au survenit într-un moment neobișnuit pentru Dubai, care este cunoscut pentru clima sa caldă și uscată, având o medie de 33ºC în luna aprilie.
sursa fotografiei: Giuseppe Cacace/AFP/Getty Images / https://edition.cnn.com/


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5649 secunde