Video Galerie FOTO și VIDEO. IMAGINI DRAMATICE de la locul tragediei aviatice din Franța

248

Articole recomandate

Cutia neagră găsită marți la locul prăbușirii avionului de tip Airbus A320 al companiei Germanwings este cea care înregistrează toate sunetele și conversațiile din cabina de pilotaj, însă este 'deteriorată', a declarat miercuri o sursă apropiată anchetei, relatează AFP. 


Avionul Airbus A320 a decolat în cursul dimineții de pe aeroportul El Prat din Barcelona având la bord 144 de pasageri și șase membri ai echipajului, destinația fiind Dusseldorf. Conform numelor de pe lista pasagerilor, 67 dintre aceștia sunt germani, dintre care 16 liceeni veniți în Spania într-un schimb școlar, și 45 spanioli. După ce a traversat zone cu turbulențe deasupra Mării Mediterane, avionul a intrat în spațiul aerian francez, unde condițiile meteo erau optime, scrie Agerpres.

Însă deasupra Munților Alpi, aparatul a intrat într-o coborâre abruptă ce a durat circa 8 minute, iar când a ajuns la o altitudine de circa 2.000 de metri a dispărut de pe radare la ora locală 10:53, moment în care controlorul de trafic aerian a declarat stare de urgență, de la piloți nefiind recepționat niciun SOS. Un martor ocular afirmă că avionul zbura atât de jos, încât nu avea cum să treacă de crestele munților. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6033 secunde