Germania a trimis o navă de război în Marea Mediterană. Fregata va fi folosită în lupta împotriva Statului Islamic

109
1
Germania a trimis o navă de război în Marea Mediterană. Fregata va fi folosită în lupta împotriva Statului Islamic - nava-1449409983.jpg

Articole recomandate

Germania a trimis în Marea Mediterană o fregată care transportă 230 de soldați. Ea se alătură armatei franceze, marcând începutul misiunii nemțești în lupta împotriva jihadiștilor din Statul Islamic, potrivit DPA.

Nava militară a ajuns în zonă în noaptea de duminică spre sâmbătă. Ea va însoți portavionul Charles de Gaulle, care este transportat prin Canalul Suez, către Marea Arabiei.

Din acel punct, armata franceză intenționează să lanseze atacuri cu bombă asupra grupării jihadiste ISIS, care a revendicat atacurile teroriste din capitala Franței, Paris, de la sfârșitul lunii noiembrie. Acestea s-au soldat cu 130 de morți.

Denumită Augsburg, fregata a fost implicată în trecut și în operațiunea Sophia, de luptă împotriva traficului de persoane pe Marea Mediterană.

Parlamentul Germaniei a dat undă verde vineri trimiterii unui suport militar coaliției conduse de SUA pentru a combate Statul Islamic.

Aceasta va fi cea mai mare operațiune militară a Germaniei peste hotare. Mandatul are un buget de 134 de milioane de euro și este planificat să dureze un an de zile.

Comentează știrea

Adelina
6 decembrie 2015
CASTIGA!

Se cauta persoane serioase si responsabile.Nu trebuie sa ai studii superioare ca sa poti lucra pe calculator.Este o activitate usoara,se invata si se lucreaza de acasa.Oferta este pentru toata tara.Daca macar ai curiozitate sa vezi despre ce este vorba,cere informatii la adresa de email:a,[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2956 secunde