Hillary Clinton a fost externată, după 4 zile de spitalizare

257
1
Hillary Clinton a fost externată, după 4 zile de spitalizare - hillaryclinton-1357200913.jpg
Familia Clinton poate răsufla ușurată. Secretarul de stat american a fost externat după 4 zile de spitalizare din cauza unui cheag de sânge apărut între creier și cutia craniană.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, starea de sănătate a lui Hillary Clinton este din ce în ce mai bună, însă nu se știe deocamdată când aceasta își va relua activitatea.

Secretarul de stat a părăsit discret spitalul din New York însoțită de soțul său, Bill Clinton și de fiica lor, Chelsea.

Imaginile cu Hillary purtând ochelari negri au fost surprinse de postul de televiziune CNN. Aceasta este de altfel prima apariție publică a politicianului de când i-au fost anunțate problemele sale de sănătate.

Veștile sunt însă bune. Cheagul de sânge găsit la nivelul capului a fost dizolvat cu ajutorul unor anticoagulante, așa că șeful diplomației americane se simte bine.

"Secretarul de stat Hillary Clinton a părăsit spitalul miercuri seara. Medicii care au supravegheat-o i-au spus că înregistrează progrese din toate punctele de vedere și sunt încrezători în faptul că se va restabili complet", a declarat Philippe Reines, consilierul secretarului de stat.

Inițial, soția lui Bill Clinton fusese diagnosticată cu un "virus gastric", apoi purtătorii de cuvânt au anunțat că aceasta a suferit o comoție cerebrală.

În urma mai multor controale, i s-a descoperit de fapt, un cheag de sânge între creier și cutia craniană.

Mandatul lui Hillary Clinton a ajuns aproape de final, urmând ca aceasta să-i predea ștafeta succesorului său, John Kerry.

Comentează știrea

admirator
3 ianuarie 2013
la multi ani!

multa sanatate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5914 secunde