Hugo Chavez nu a murit, e la tratament!

376
Hugo Chavez  nu a murit,  e la tratament! - chavez5-1335279267.jpg
Președintele venezuelan Hugo Chavez a intervenit la televiziunea publică, pentru prima dată de la plecarea în Cuba, pentru o nouă serie de tratamente împotriva cancerului, în urmă cu nouă zile, pentru a dezminți zvonurile potrivit cărora ar fi murit în timpul radioterapiei.

Vorbind la telefon din Havana, el a declarat că zvonurile privind moartea sa fac parte din războiul psihologic împotriva lui.

"Se pare că trebuie să ne obișnuim să trăim cu aceste zvonuri, deoarece fac parte din laboratoarele războiului psihologic, ale războiului murdar", a declarat Chavez, relatează BBC News Online.

Președintele venezuelan a declarat, în schimb, că tratamentul lui progresează, deși este "greu și trebuie să treci prin el cu multă voință și hotărâre".

Chavez a declarat că are nevoie de multă odihnă, dar se simte obligat să își respecte datoriile în timpul tratamentului. El a afirmat că îl așteaptă pe ministrul de Externe Nicolas Maduro la Havana pentru a discuta despre reforma legii muncii din Venezuela.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0444 secunde