Hugo Chavez, un nou sejur medical în Cuba

174
Hugo Chavez, un nou sejur medical în Cuba - hugochavez-1354111240.jpg
Președintele venezuelean Hugo Chavez a anunțat marți că va merge în Cuba pentru un tratament complementar împotriva cancerului, boală cu care a fost diagnosticat în iunie 2011, a anunțat președintele Adunării Naționale Diosdado Cabello. "Cer Adunării (Naționale) suverane să autorizeze absența mea de pe teritoriul național începând din 27 noiembrie al acestui an, pentru un sejur în Republica soră Cuba", a declarat Chavez într-un mesaj citit de Cabello, fără a preciza durata sejurului.


Președintele venezuelan "a făcut această cerere pentru a-și continua tratamentul", a adăugat Cabello, în timp ce mesajul menționează că "un tratament special format din mai multe ședințe de oxigenare hiperbară, paralele cu fizioterapia, trebuie să continue pentru consolidarea procesului" de refacere a președintelui venezuelean.

Aflat la putere din 1999 și reales pentru șase ani la 7 octombrie, Hugo Chavez a fost operat la 26 februarie la Havana de o a doua tumoră canceroasă în zona pelviană. O primă tumoră i-a fost excizată în iunie 2011.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Actual : Un canadian  în fruntea  Băncii Angliei
Pagina a fost generata in 0.7649 secunde