INCREDIBIL! Românii, scoși vinovați pentru accidentul de pe podul din Veneția

942
INCREDIBIL! Românii, scoși vinovați pentru accidentul de pe podul din Veneția - accidentautobuzmestrepatruromani-1696961004.jpg

Articole de la același autor

Presa din Italia a ajuns să-i considere pe români vinovați pentru producerea accidentului de pe podul din Veneția, în urma căruia 21 de persoane au murit.
Postul de televiziune Venezia TV se întreabă dacă nu cumva românii au periclitat integritatea podului de pe care s-a prăbușit autocarul plin cu turiști.


O serie de televiziuni și site-uri de știri din Italia dau de înțeles că vina pentru producerea accidentului din Veneția ar putea aparține cerșetorilor români. În fapt, ei sunt arătați cu degetul pentru șubrezirea podului de pe care a căzut, săptămâna trecută, un autocar.


Nu mai puțin de 21 de persoane au murit în tragicul accident, printre victime regăsindu-se și o familie de români, soț, soție și două fiice.


Postul local Venezia TV insistă asupra faptului că podul respectiv ar fi avut mai multe probleme de infrastructură, iar acestea puteau fi cauzate de cerșetorii români care se adăpostesc acolo, la baza construcției.


„Sunt locuri care găzduiesc de ani de zile cerșetorii români din Veneția. Ultima evacuare a zonei în care s-a prăbușit autobuzul a avut loc abia săptămâna trecută, dar există martori care susțin că au văzut revenirea sub pod a celor pe care toată lumea din zonă îi numește «barbanera» (n.r. – «barbă neagră»)”, arată Venezia TV.


În audierile de la Parchetul din Veneția, martorii care au supraviețuit căderii de pe pasarela Via Rizzardi au declarat că au auzit cum autobuzul se lovește de parapetul de protecție, târându-se câțiva metri.


Procurorul-șef Bruno Cherchi, responsabil cu ancheta, le-a spus jurnaliștilor italieni că, printre pasageri, sunt persoane care au suferit traume ori și-au pierdut rude apropiate și din acest motiv nu le poate interoga.


De asemenea, potrivit publicației britanice The Guardian, procurorul italian care anchetează acest caz a mai adăugat și că rezultatele autopsiei efectuate pe cadavrul șoferului vor sosi în aproximativ 10 zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4862 secunde