Italia / Româncă, eliberată dintr-o fermă din Sicilia. Aceasta a fost sechestrată și violată timp de 9 ani

211
Italia / Româncă, eliberată dintr-o fermă din Sicilia. Aceasta a fost sechestrată și violată timp de 9 ani - italia-1429958685.jpg
O imigrantă româncă a fost eliberată de autoritățile italiene, după ce timp de nouă ani a fost sechestrată într-o fermă din Sicilia, unde a fost violată de patronul pentru care lucra și a fost forțată să facă mai multe avorturi, potrivit B1.ro.

Erika, în vârstă de 45 de ani, a ajuns în Italia în anul 2006, unde s-a angajat la ferma din localitatea Acat, dar a ajuns să fie sechestrată și violată de patronul italian, Salvatore Nicosia, în vârstă de 67 de ani, care locuiește în aceeași fermă împreună cu soția și cu un copil.

În toată această perioadă, femeia a suportat în tăcere abuzurile italianului, de teama pierderii locului de muncă, situație care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, arată sursa citată.

Românca a povestit drama prin care trece unui agent al carabinierilor pe care l-a văzut trecând pe lângă gardul fermei.

Vineri, carabinerii au descins la ferma din provincia Ragusa și au eliberat-o pe româncă. Acesta a fost trimisă într-un centru unde va fi consultată medical și va primi consiliere psihologică.

Patronul italian a fost plasat în arest preventiv, fiind acuzat de sechestrare de persoane în formă agravată și de agresiuni sexuale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0528 secunde