John Kerry transmite un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naționale

80
John Kerry transmite un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naționale - johnkerry-1417272977.jpg

Articole recomandate

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis românilor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale, în numele președintelui Barack Obama și al poporului american, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.
"În numele președintelui Obama și al poporului american, îi felicit pe toți românii cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale la 1 decembrie", afirmă Kerry.
"În urmă cu 96 de ani, poporul român a creat o democrație care a garantat egalitate pentru toate naționalitățile și religiile și a protejat libertatea presei, (libertatea) de asociere și de exprimare. Aducem omagiu acelor lideri vizionari și îi aplaudăm pe toți cei care continuă să apere aceste drepturi fundamentale și să consolideze democrația, statul de drept și diversitatea națională", continuă șeful diplomației americane.
"Statele Unite sunt recunoscătoare României pentru parteneriatul puternic privind provocările regionale și globale de securitate. În calitate de aliați NATO, soldații noștri servesc împreună în Afganistan. Ei efectuează exerciții militare comune de antrenament. Și colaborează la baze militare din țara dumneavoastră ca Deveselu și Mihail Kogălniceanu", adaugă secretarul de Stat american, precizând că dorește "consolidarea parteneriatului strategic pentru mulți ani".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde