KIEV revine încet la viață în ziua 50 de război, ucrainenii se întorc în capitală

193
KIEV revine încet la viață în ziua 50 de război, ucrainenii se întorc în capitală - kiev-1649955493.jpg

Articole de la același autor

Capitala Ucrainei - Kiev revine încet-încet la viață în a 50-a zi de invazie. Primarul Klitschko avertizează însă că pericolul rachetelor rusești nu a trecut.   


Vladimir Klitschko, fratele primarului Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat că orașul Kiev - capitala Ucrainei revine încet la viață.

Potrivit Realitatea.net fostul campion la box a declarat pentru BBC că traficul este în creștere, iar pe străzi sunt mai mulți oameni iar sirenele de raid aerian se aud mult mai rar.

Klitschko avertizează însă că încă nu este momentul revenirii acasă și că numărul celor care se întorc acasă trebuie să scadă, pentru că vor fi „complicații” dacă toată lumea se întoarce odată. Acesta a explicat că situația din Kiev este dificilă din cauza bombardamentelor. Astfel că infrastructura a fost parțial distrusă, sunt încă probleme de aprovizionare cu alimente și cu apa. Iar drumurile sunt încă blocate pentru a preveni invadarea forțelor ruse.

Avertismentul cel mai important însă celor care vor deja să revină în Kiev este legat de bombardamentele rușilor. Klitschko spune că nu a dispărut încă pericolul atacurilor cu rachete rusești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3241 secunde