Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis! Anunțul făcut de Poliția din Miami care bulversează lumea sportului

251
Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis! Anunțul făcut de Poliția din Miami care bulversează lumea sportului - koltsovarynasabalenka5275520-1710868051.jpg

Articole de la același autor

Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a încetat din viaţă la vârsta de 42 de ani, dar cauza morții pare să fie cu totul alta decât cea vehiculată până acum.


Poliția din Miami anunță un suicid în cazul morții lui Koltsov.


Conform raportului întocmit de către Poliția din Miami-Dade, Koltsov s-ar fi aruncat de la balcon, ceea ce pune întreaga tragedie într-o altă lumină.


Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, la aproximativ 12:39 a.m., Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost chemate la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Ave., după ce bărbatul ar fi sărit de la balcon.


”Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu se ia în calcul crima”, a precizat detectivul, conform contului de X, The Tennis Letter


Și cei de la upi.com au oferit aceeași informație.


Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a decedat, la 42 de ani


Anunțul tragic a fost făcut de Federaţia Belarusă de Hochei pe gheaţă. "Koltsov a murit fulgerător", a scris forul de specialitate într-un scurt comunicat, fără să precizeze cauza sau locul decesului.


"Suntem în doliu. Federaţia Belarusă de Hochei îşi exprimă cele mai sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe Konstantin", s-a precizat în comunicat.


În cursul carierei sale, Konstantin Koltsov a jucat în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins.
Koltsov a câștigat titlul în Superliga rusă cu Salavat Yulaev Ufa, în 2008 și, recent, s-a întors la club ca antrenor secund.


Lumea tenisului, alături de Aryna Sabalenka, după decesul lui Konstantin Koltsov


Legătura dintre Sabalenka și Koltsov a devenit publică în iunie 2021, iar sportiva a postat frecvent fotografii cu ei împreună, pe contul ei de Instagram.


Partenera sa era campioana de tenis Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial şi dublă câştigătoare a titlului la Australian Open, în vârstă de 25 de ani.


Konstantin Koltsov se afla în Statele Unite, la Miami, alături de Aryna Sabalenka, acolo unde cei doi locuiau.
Fostul hocheist fusese căsătorit, a divorțat în 2020 și avea 3 copii: Daniel, Alexander şi Stefan.


Decesul lui Konstantin Koltsov vine la doar 5 ani după ce tatăl Arynei Sabalenka, Serghei, de asemenea fost jucător de hochei pe gheaţă, a murit subit, la vârsta de 43 de ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4688 secunde