Concurs Laurențiu Mironescu este candidatul neoficial al PD-L la Primăria Constanța

878

Articole de la același autor

Laurențiu Mironescu a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că el este candidatul PD-L pentru Primăria Constanța, cu precizarea că anunțul va fi făcut oficial la mijlocul lunii ianuarie, după primul birou permanent municipal al partidului.

După desemnarea structurilor de conducere ale organizației județene Constanța a PD-L, zilele trecute a venit vremea creării și filialei municipale. Conducerile PD și PLD s-au întrunit în cadrul unei ședințe de constituire și, aplicând formula brevetată de structurile centrale ale partidului, au pus bazele organizației municipale.
Președintele PD-L Constanța va fi Laurențiu Mironescu, iar prim-vicepreședinți vor fi Dănuț Moisoiu și Victor Fiacescu. Secretarul general al filialei este Remus Macovei, în timp ce funcția de secretar general adjunct i-a revenit Mariei Stavrositu. Biroul permanent municipal este format din 29 de membri, 18 de la PD și 11 de la PLD.
Până la sfârșitul lunii ianuarie va trebui definitivate celelalte structuri locale ale PD-L din municipiul Constanța. Vor fi desemnați președinții secțiilor de votare, conducerile organizațiilor de cartier, vor fi stabiliți liderii organizațiilor de femei, tineret, pensionari și oameni de afaceri.
Potrivit președintelui Laurențiu Mironescu, principalul obiectiv al
PD-L este câștigarea fotoliului de primar în municipiul Constanța și obținerea majorității în consiliul local. Liderul democrat-liberal a precizat că partidul se va prezenta la alegeri "cu un candidat care va oferi un produs serios pentru următorii opt ani".
Cât despre numele celui care va intra în focul electoral, Mironescu a risipit, neoficial, imediat misterul. "Oficial, candidatul îl vom anunța în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie. Neoficial, eu sunt candidatul", a declarat Laurențiu Mironescu. Liderul PD-L a ținut să precizeze că se va prezenta cu un program de proiecte bine structurat și cu o listă de probleme clar identificate în municipiul Constanța. Mironescu a mai spus că își dorește să candideze deoarece "administrația locală nu este ceea ce ne dorim să fie pentru cel de-al doilea oraș al României ca putere economică".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7853 secunde