Lider politic, scuipat direct în față!

76
Lider politic, scuipat direct în față! - micheleb-1369925103.jpg

Articole recomandate

Atunci când oamenilor nu le convin anumite aspecte ce-i vizează pe liderii politici sunt în stare de orice. O astfel de situație neplăcută a devenit subiect de presă, după ce fosta președintă a statului chilian, Michelle Bachelet, a fost scuipată direct în față într-o piață publică. Incidentul a avut loc în orașul Arica, unde candidata la prezidențialele de anul acesta se afla în campanie electorală. În timp ce politiciana își saluta susținătorii, de undeva din mulțime a apărut un tânăr care, fără să stea prea mult pe gânduri, a scuipat-o în față.


Agresorul a fost identificat. El se numește Elias Sanhueza și este student la facultatea de Antropolgie din Tarapaca. Imediat după atacul la ex-președintele chilian, atacatorul a fost arestat de poliție. El a refuzat să dezvăluie care au fost motivele pentru care a făcut un astfel de gest incalificabil. "Nu mă las intimidată de nimeni", a spus Michelle Bachelet după incident, scrie libertatea.ro.


Michella Bachelet are 61 de ani și a scris istorie în Chile. Este prima femeie care a devenit președinte al acestui stat. Ea a ocupat scaunul prezidențial din anul 2006 până în anul 2010. Ulterior, aproape trei ani, a fost la conducerea ONU-Woman. A revenit în țara natală în martie anul acesta pentru a candida din nou la alegerile prezidențiale. Michelle Bachelet are trei copii, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2511 secunde