MAE: Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere

147
1
MAE: Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere - mae-alegeri-rusia-1710771706.jpg

Articole de la același autor



Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost "nici corecte, nici democratice, nici libere", a declarat, luni, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, înainte de participarea la Consiliul şefilor diplomaţiilor din UE, care are loc la Bruxelles.


"Nu e nevoie să comentez rezultatele alegerilor prezidenţiale din Rusia. Ştim cu toţii că aceste alegeri nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere. România condamnă organizarea alegerilor prezidenţiale din Rusia în teritoriile anexate ilegal din Ucraina, dar şi din regiuni din Republica Moldova - Transnistria sau din Georgia - Osetia de Sud sau Abhazia, acestea fiind făcute cu încălcarea dreptului internaţional", a afirmat Odobescu.


Ea a condamnat, de asemenea, recentele atacuri ruse asupra Ucrainei şi a vorbit despre necesitatea susţinerii ţării vecine.


"Ce este foarte important şi urgent este susţinerea militară a UE şi salut adoptarea fondului de sprijin pentru Ucraina. Este un important pas înainte în ceea ce priveşte acordarea Ucrainei muniţiei şi echipamentelor militare foarte necesare", a transmis ministrul român.


Ea a adăugat că România susţine adoptarea unui nou pachet de sancţiuni, al paisprezecelea, împotriva Rusiei.


"Este foarte important, pentru a limita capacitatea Rusiei de a ataca Ucraina. România susţine şi adoptarea de noi sancţiuni împotriva Rusiei în domeniul drepturilor omului", a completat Luminiţa Odobescu.


Comentează știrea

Tara Lor
18 martie
"Alegerile prezidenţiale din Rusia nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere"

Fiecare cu tara lui !!! Ii priveste, plus remarca pur rautacioasa ca tot alesul ala ... adica tot majoritar !!! Mai departe, fiecare cum are apartenenta pe aliante, forta militara, economica. Incompetenta ministeriala tipic romaneasca. Altfel, nu ne convine ca alianta si spunem ce ne zic altii !!! Pai astia cu "faraDemocratie" le convine prea mult regulile astora "democratici" ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde