Mai mulți contrabandiști din Republica Moldova au încercat să vândă substanțe radioactive Statului Islamic

110
1
Mai mulți contrabandiști din Republica Moldova au încercat să vândă substanțe radioactive Statului Islamic - statislamicgb187525fb-1444310264.jpg

Articole recomandate

Moldova colaborează cu FBI, după ce mai mulți cetățeni moldoveni au încercat să vândă substanțe radioactive către Statul Islamic.


Grupări criminale, cu legături în Rusia, operează pe piața neagră a materialelor nucleare din Europa de Est, care adeseori intenționează să-și vândă marfa în Orientul Mijlociu inclusiv Statului Islamic.


Autoritățile de la Chișinău, în colaborare cu agenți FBI, au reușit să oprească trei vânzări de materiale radioactive. Cel mai recent caz a avut loc în februarie 2015, atunci când un contrabandist căuta cumpărători din Statul Islamic pentru a le vinde Cesiu.


Traficanți moldoveni, care ar avea legături ruse, încearcă să vândă materiale radioactive teroriștilor, căutând în special clienți care sunt inamici ai Occidentului, relatează site-ul agenției Associated Press, care a realizat o anchetă pornind de la patru cazuri dejucate în cinci ani.






Comentează știrea

costica
25 august 2016
opinie

Noi vrem ca tu să câștigi bani!100-285 euro din prima luna Preferi să suporți șefii?Fii un învingător!Informația este putere! Bani repede, ușor și comod!Pachet complet pentru câștiguri online! info la: http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tricouri sport contrafăcute
Pagina a fost generata in 0.7078 secunde