Manichiura perfectă: Tendinţe şi sfaturi pentru sezonul rece

268
Manichiura perfectă: Tendinţe şi sfaturi pentru sezonul rece - manichiura-1637068734.jpg

Articole de la același autor

Tendințele în materie de manichiură anunță pentru sezonul rece că simplitatea și modelele abstracte nu au fost anulate. 


Potrivit Antena3.ro, noutatea constă în culori – se poartă galben muștar, roșu intens, verde militar și chiar roz fucsia.


"În anul 2021, am avut în tendințe stilul minimalist, continuă în tendințe și în această toamnă-iarnă și, bineînțeles, culorile pantone. Anul acesta, am avut albastru clasic, iar acum în toamnă-iarnă avem galben muștar, avem roșu, culoarea macului, avem verdele militar. Culori un pic diferite, pentru că includem și funcsia, deci culori care în mod normal în timpul iernii nu le purtăm. Inclusiv eu port un roșu mac, care este o culoare mai de vară. Deci o să avem o toamnă-iarnă veselă", a spus Ioana Cristescu, nails artist.

Lungimea unghiilor se stabilește în funcție de forma mâinilor și a degetelor. De exemplu, niște unghii prea lungi pot arăta vulgar, iar unele prea scurte pot face mâna să arate prea mică, ori degetele prea groase. Astfel, unghiile nici prea lungi, nici prea scurti par a fi o alegere sigură.

"Anul acesta sunt în top tendințe unghiile foarte lungi, forma balerină, inclusiv forme mai extravagante, cum ar fi migdala rusească, dar și unghiile scurte. Practic, avem libertatea de a alege stilul care ne definește", a afirmat Ioana Cristescu.


"Ne facem, ne facem modele pe unghii. Se poartă mixurile, inclusiv se poartă câte o unghie de culori diferite, culori pe care în mod normal nu le combinăm – roșu și albastru, galben muștar combinat cu albastru, adică sunt combinații îndrăznețe. Și putem să mergem de la un nail art clasic pe o singură unghie până la stiluri foarte diferite într-o unghie și cealaltă", a răspuns Ioana Cristescu.

În schimb, Moș Crăciun, oamenii de zăpadă și fulgișorii nu mai sunt o alegere la modă pentru sărbătorile de iarnă.




"Anul acesta, realismul nu este în top tendințe. Se poartă formele abstracte, poate animal print", a precizat Ioana Cristescu, nails artist.

"Punem, punem și sclipici, putem folosi efecte holografice, cele care sclipesc în diferite culori, folosim pigmenți", a spus Ioana Cristescu.

De asemenea, specialiștii din domeniu ne recomandă să NU uităm nici de unghiile de la picioare. Pedichiura ar trebui să aibă aceeași importanță și în sezonul rece, când piciorul stă în încălțămintea închisă.


"Eu aș recomanda în iarnă doar pedichiura la nivel de sănătate – curățarea unghiei naturale, folosirea unui tratament, putem aplica un protector. Nu aș recomanda semipermanentul, pentru că folosim pantofi închiși dar pentru ocazii speciale, pentru că vine revelionul, putem să punem o culoare", a menţionat Ioana Cristescu, nails artist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6101 secunde