Manuel Valls: Nu putem primi toți refugiații care vor să părăsească Siria

94
Manuel Valls: Nu putem primi toți refugiații care vor să părăsească Siria - manuelvalls-1453214801.jpg

Articole recomandate

Premierul francez Mannuel Valls a declarat marți că sosirea a peste un milion de migranți este un șoc pentru Europa care nu îi poate primi pe toți cei care vor să plece din Siria.

"Nu le putem spune «Veniți!» și cu atât mai puțin «Veniți toți!»(...) Cum s-ar putea crede că este posibil să absorbim peste un milion de persoane în câteva luni? Este o provocare considerabilă. Nu putem primi toți refugiații care vor să părăsească Siria", a declarat șeful guvernului francez într-un interviu acordat postului de televiziune elvețian RTS și citat de Le Parisien.

Referindu-se la decizia Germaniei de a primi un număr foarte mare de migranți, Valls a declarat că aceasta a fost "alegerea germanilor și ea trebuie respectată", însă a ținut să sublinieze că Franța nu va face o alegere similară.

"Trebuie să fim foarte atenți la toate mesajele create de aceste mișcări de populație. (...) Într-o Europă unde nu există metodă, control la frontiere, hot-spoturi (centre de primire și înregistrare a refugiaților), mesajele create de aceste mișcări ce nu pot fi stăpânite pun probleme serioase societății noastre", a mai spus liderul francez. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8984 secunde