MASACRU! Peste 300 de cadavre au fost recuperate în urma genocidului din oraşul Bucea

183
MASACRU! Peste 300 de cadavre au fost recuperate în urma genocidului din oraşul Bucea - cadavreucraina770x540-1649063692.jpg

Articole de la același autor

Aproape 340 de cadavre au fost recuperate în urma masacrului din oraşul Bucea, din apropiere de Kiev, pentru care sunt acuzate trupele ruse, relatează media ucrainene, preluate de DPA, potrivit Agerpres.

Până duminică seară, fuseseră găsite între 330 şi 340 de cadavre, a scris cotidianul Ukrainska Pravda, citând un serviciu funerar. Căutările de noi victime sunt în desfăşurare, unele cadavre fiind îngropate în curţi, a adăugat sursa citată.

Imaginile cu cadavre ale localnicilor, descoperite după retragerea trupelor ruse din zonă, au şocat Occidentul, Ucraina spunând că trupele ruse sunt vinovate de acest masacru. Moscova neagă acuzaţiile şi afirmă în schimb că imaginile cu cadavre au fost fabricate de Kiev.

Procuratura Generală din Ucraina a anunţat o examinare medico-legală a cadavrelor pentru a stabili contextul în care s-au produs crimele. În acest proces vor fi consultaţi şi investigatori internaţionali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.783 secunde